Double Meaning Questions

Have you ever faced a situation where you felt embarrassed because of any double-meaning questions? If so, we will be showing you some of the naughty questions to train your dirty mind. Then, Funnyooze.com will help you to make a true gentleman with some tricks and tips. And this is the first trick to train your mind and become a gentleman from a dirty mind. Here, you will get some of the best double-meaning questions that you will solve in amusing and seductive ways. 

Every one of these double-meaning questions comes with a clever solution. As a result, it requires a thorough consideration of your choices before responding. To have more fun and laughs, you may either answer the questions on your own or with someone else.

Q1: I’m hot and evil, and I like getting stuffed with wood, but only once a year do someone goes down from me. Do you know who I am?

Answer: fireplace

Q2: What’s the best part of your special one’s body to lick honey from?

Answer: Fingertip

Q3: When I come, you come to the door and bend down. Guess what I am?

Answer: A newspaper fallen on the ground

Q4: Some men keep me standing after using, and some used to relax me down. Guess what I am?

Answer: Wiper

Q5: When I am big, your girl screams harder, and when I am smaller, she doesn’t react. Guess what I am?

Answer: Cockroach. 

Q6: Every woman wants men’s ____ on them. These things start with the letter “P.” 

Answer: The pupils of men’s eye

Q7: I am an animal, and dirty people love eating with a peg of whisky? 

Answer: Duck

Q8: When I get wetter, people then start moving inside? 

Answer: Bathtub. 

Q 9: When I hold your hair, do you get in form and perform better?

Answer: A hair tie

Q10: I once allowed over a thousand men in before something long and rough ripped me open. Do you know who I am?

Answer: The Titanic.

Q 11: You use when you need and when you don’t need you to try to avoid me?

Answer: Restroom. 

Q12: You day all day and night when you are in love. Do you know what it is?

Answer: S__.???? Not exactly. The answer is Text messages. If you completed the word with S, then you have a dirty mind, gentleman. 

Double Meaning Questions to Ask a Girl

Q 13: You love buying a new variety, but when it comes to using. Do you love removing soon? 

Answer: Face mask

Q14: You kiss me once, and I do not respond to it?

Answer: Lipstick

Q 15: What do you love licking but are afraid to lick?

Answer: Icecream

Q 16: It feels so good because I was awaiting it so long. Do you know what I am talking about? 

Answer: Movie date

Q 17: If I taste you, I will realize how much have I been starving. Do you know what I am talking about? 

Answer: Food

Q 18: No matter how you approach me, you can always relax with me. Do you know who I am?

Answer: Bed

Q 19: What is it about men’s voices that are more resonant than those of women?

Answer: Their antenna.

Q 20: What can you discover in a man’s trousers that women will never have?

Answer: Pockets

Q 21: A thing which is on a man’s pants and women don’t like on their face?

Answer: Wrinkles

Q22: What is something that is kept below the belt that their special one loves to blow?

Answer: Money

Q 23: What has a woman that makes her wishes true and started with V? 

Answer: her voice

Q 24: My shaft is very lengthy. I usually begin with the tip and always bring a quiver. Who or what am I?

Answer: Arrow

Dirty Mind Test Questions

Q 25: I’m stretched out before getting devoured. Your tongue irritates me. Occasionally, people lick my nuts. Who or what am I?

Answer: Peanut Butter

Q 26: Arnold Schwarzenegger’s is very big. Michael J. Fox’s has a brief. Daffy Duck is not a human being. Madonna is without one. Who or what am I?

Answer: Surname

Q 27: When I enter, I have the potential to create discomfort. When you ask me to, I’ll fill your gaps. Additionally, I request that you spit rather than swallow. Who or what am I?

Answer: Your dentist

Q 28: Why do women place a higher premium on beauty than on intellectual development?

Answer: Because most men are stupid, but few are blind

Q 29: I develop in a bed, first white, then reddish, and the plumper I get, the more attractive I am to women. Who or what am I?

Answer: Strawberry

Q 30: I’m the focal point of many dates. I’m receptive when you insert your fingers deep inside me. Who or what am I?

Answer: A bowling ball

Q 31: What is brittle and hairy on the exterior yet soft and moist on the inside? The word starts with ‘c,’ finishes with ‘t,’ and contains both a ‘u’ and an ‘n.’

Answer: coconut

Q 32: What is famous in movies and start with P and end with ORN

Answer: Popcorn

Q 33: What four-letter word starts with the letter ‘F and finishes with the letter ‘k,’ and if you’re unable to get it, you can always use your hands?

Answer: Fork

Q 34: Briefs are what I do for a living. I’m a sly linguist with a lot of skills. I plead and plead and plead for it all the time. Do you know who I am?

Answer: A lawyer

Q 35: I’m excellent at providing security because of my strong personality. You eject me with your fingertips. Do you know who I am?

Answer: Gloves

Q 36: Using the wrong way may choke individuals and make it longer if pulled. When jerked, it also functions well. What else has all of these characteristics?

Answer: A seatbelt

Double Meaning Questions Special Edition

Q 37: Unless it’s groomed frequently, what’s lovely and natural but may become prickly?

Answer: The garden

Q 38: There’s one on every man, but it’s different lengths on different guys. One is given to the Pope, who never uses it, and a man gives it to his wife once they’re married.

Answer: Surname

Q 39: I help get erections. Giant balls have been known to dangle from me on occasion. My reputation as a heavy hitter precedes me. Do you know who I am?

Answer: The Crane

Q 40: In certain schools, students are given a rubber item to help them avoid making mistakes. This item exists to prevent blunders.

Answer: Erasers

Q 41: I’m a good six inches tall at the very least. When I get to perform my job, you enjoy it when it’s all drenched in foam. Do you know who I am?

Answer: A toothbrush

Q 42: What’s a pain to clean up since it’s so clumsy?

Answer: Feelings

Q 43: Who is the nudist colony’s famous chick?

Answer: Whoever can consume the final doughnut wins!

Q 44: How can five extra pounds of fat be made to appear appealing?

Answer: Put a nipple on it

Q 45: What does a cow have four of the woman have two of?

Answer: Legs

Q 46: There are moments when I feel like someone is pushing around inside of me with their finger. When you’re bored, you mess around with my stuff. The best man always has me first. Do I know who I am?

Answer: Your wedding band

Q 47: You like it and spend a lot of time thinking about it, but you despise the fact that your parents are doing it. What do you mean?

Answer: Facebook

Q 48: You find me before sleeping and play until you feel sleepy. Do you know what I am?

Answer: Your phone

Final Wording from Author

If you are a fan of double meaning, then you will get a fantastic playlist here. Funnyooze will be updating you with the latest information and everything. Here you will get a fusion of FUNNY, INTERESTING, and QUIZZES. So stay tuned with us on Instagram and stay updated. Till then, keep reading and don’t forget to share this with your friends. 

Also read this article-: 11 TIPS TO MAKE ROAD TRIP EASIER AND MORE FUN